WORKSHOPS WITH BABIES

WITH BABIES organiseert naast het samen dansen, sporten en wandelen ook nog leuke workshops en specials!

De meeste activiteiten zijn bedoeld voor jou met je baby in de draagzaak, maar er zit soms ook iets té leuks bij voor wat grotere kindjes, zoals TODDLEROGRAPHY.

plantaardige Picking
Vrije collage

TODDLEROGRAPHY

TODDLEROGRAPHY wordt door WITH BABIES voor het eerst in Nederland aangeboden! Een dansles voor kinderen van 2 tot 4 jaar met hun ouders waarbij jouw kindje de choreograaf is. En voor de ouder(s); doe je sportkleding aan, want het gaat er soms heftig aan toe.
 

Deze les wordt gegeven door Laura of Justin. Jullie kindjes bepalen hoe er gedanst gaat worden, maar als je wil mag je zelf ook even op de leraarstip gaan staan; er is helemaal niets mis met de macarena ;)! Vind je kindje het te spannend? Geen probleem, er hoeft helemaal niks! De warming-up, cooling-down en enkele liedjes tussendoor worden door de dansinstructeur gegeven.

Deze les wordt als special aangeboden en kost 17 euro voor jou en je kindje. Voor elk extra gezinslid betaal je 5 euro extra.

​Locaties en data worden binnenkort bekend gemaakt. Via de nieuwsbrief ben je straks als eerste op de hoogte.

*Deze les is helaas niet geschikt voor je baby in de draagzak of als je pas bevallen bent. Je bent wel welkom om te komen bewonderen.