MEET THE TEAM

DSC01664_edited_edited.jpg
LAURA

Dans mama, oprichter

Als jonge moeder van drie prachtige kinderen, David, Simon en Jakob, merkte ik de behoefte om samen met andere lotgenoten ervaringen te delen en leuke dingen te doen. Een van de dingen waar ik en mijn kindje in de draagzak blij van worden is dansen (play that funky music, lang leve de oxytocine en endorfines). Maar, net als op een goed feestje, leek het me nog leuker om dat samen met jou, je baby en andere moeders te doen. Inmiddels is uit dat idee WITH BABIES ontstaan. Meer info over mijn achtergrond vind je hier.

Justin.jpg
JUSTIN

Gastdocent

Deze leuke en stoere papa deed de dansopleiding Lucia Marthas - Institute for Performing Arts, is een erkend fitness instructeur en schitterde in meerdere musicals van Joop Van den Ende Theaterproducties.

Justin is Laura´s broer. Samen met hun ouders en broer (allemaal muzikanten) hebben ze al van jongs af aan de verbindende effecten van muziek en dans mogen ervaren.

jakob.jpg
JAKOB

Enthousiaste deelnemer

Baby Jakob is een enthousiaste deelnemer aan de WITH BABIES lessen. Hij heeft de liedjes voor DANCING WITH BABIES goedgekeurd, van ABBA tot Queen ;). Tot snel!

Lesbian Couple with Baby
JULLIE

ALLE OUDERS EN KINDJES

Jullie zijn geweldig en de kracht achter WITH BABIES. Hoe jullie ondanks de talloze veranderingen sinds je moeder bent (fysiek, hormonaal, mentaal), de slapeloze nachten en de overdosis aan informatie elke dag weer het beste voor hebben met je kleintje en de wereld is een enorme opgave.

Bedankt voor alle positieve reacties, het delen van jullie ervaringen als ouders met elkaar en natuurlijk de lach van jou & je kindje tijdens de lessen.

Wil je WITH BABIES verder helpen? Deel dan vooral deze website met je vrienden, of stuur me een berichtje hoe je verder zou willen bijdragen, fantastich!

I wanna dance with somebody!